Font resize: Increase SizeDecrease SizeReset font to default

Bellypaint
Bellypaint PDF Afdrukken E-mail

Zwangerschapskunst

Geef nog meer kleur aan je zwangerschap!!

Zomaar…  om jezelf te verwennen, ….. om anderen te verrassen, om als basis te dienen voor een exclusief geboorte kaartje, of om ook de herinnering aan deze bijzonder periode kleur te geven.

Klik op de foto voor volledige weergave

  •  

Wil je meer foto's zien ga dan naar de fotogallerij

Veel vrouwen zijn trots op hun zwangere buik en laten deze dan ook graag zien. Vaak wordt de groei nauwkeurig bijgehouden. Elke paar weken in de weer met het meetlint en de foto camera om  de groei van het kind nauwgezet vast te leggen.

Belly-painting voegt een nieuwe en extra dimensie toe aan je beleving en aan de fotoreportage van je zwangerschap.
Aan de buitenkant weergeven wat je van binnen voelt.  Je buik, borsten of heel je lichaam, in het teken van je zwangerschap, versieren naar eigen wens.  Je kind…, een bloem…  een beweging …….  of iedere andere creatie die past bij deze unieke positie.

Voor de schildering wordt verf gebruikt op water basis, huidvriendelijk, dermatologisch getest, zonder een enkel risico voor moeder en kind. 

Het unieke kunstwerk kan worden gefixeerd waardoor je verf langere tijd (een dag) op het lichaam blijft.  Met water en zeep is de  belly paint ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Foto studio René kan zorg dragen voor een professionele fotoreportage van uw bijzondere kunstwerk. Met het oog op de intimiteit kan de  foto-reportage ook worden verzorgd door degene die u daarvoor kiest.

Voor creatieve en ook minder creatieve aanstaande vaders is er natuurlijk de mogelijkheid om zelf je stempel te zetten op de buik van je geliefde. Je bent van harte welkom om mee te werken aan het kunstwerk of om aanwezig te zijn bij de foto reportage zodat een foto van jullie samen niet ontbreekt in het foto-album

Je buik komt het beste tot zijn recht als de bellypaint tussen de 32 en 35 weken wordt aangebracht.
De kosten voor de bellypaint (alleen buik) inclusief fotoreportage € 100. Voor de andere opties prijsafspraken in onderling overleg.